Laden Evenementen

Live muziek, borrelhapjes en diverse speciaalbieren bij Zjuu

Informatie
Datum:
26 mei 2022
-
27 mei 2022
Prijs: €13,50
Locatie:Zjuu
Hemelvaartsdag zjuu
Op donderdag 26 mei wordt het Hemelvaartsweekend goed afgetrapt bij Zjuu. Met een aanbod aan diverse speciaalbieren, borrelhapjes en live muziek van 2 Gorgeous is er aan gezelligheid geen gebrek. Lees snel verder. 

Hemelvaartsdag

Donderdag 26 mei is er bij Zjuu keus uit proefplankje met 3 speciaalbieren en een portie diverse bitterballen voor maar €13,50! Hoe begin je nou het weekend beter dan met een lekker biertje en een borrelhapje? Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om iets anders van onze borrelkaart of brunchkaart te bestellen (met o.a. onze geliefde Napolitaanse pizza’s😍).

Over Zjuu

Zjuu Brunch & Borrelbar is dé ontmoetingsplek in het Tilburgse Leijpark. Een uniek totaalconcept waar Bewegen, Ontspannen, Ontmoeten en Genieten centraal staan. Laagdrempelig, maar met hoogwaardige kwaliteit en ultieme gastvrijheid. Bij Zjuu geniet je dagelijks van ontbijt, lunch, diner en borrel(happen). Maar we zijn veel meer dan alleen een eet- en drinkgelegenheid. Zjuu is een bijzondere ontmoetingsplek, waar mensen bij elkaar komen door middel van sport & beweging, teambuilding-events of een vergadering.

Programma Hemelvaartsweekend

Benieuwd wat er nog meer te beleven is bij Zjuu tijdens dit lange Hemelvaartsweekend? Bekijk dan eens het programma van vrijdag, zaterdag of zondag.