Laden Evenementen

Live muziek van de DUTCH KATZ in de tuin van Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
06 juni 2022
Tijd:
15:30 tot 17:00
Locatie:Het Witte Kasteel
DUTCH KATZ

Op maandag 6 juni geven de DUTCH KATZ een concert in de tuin van Het Witte Kasteel. Word jij warm van oude klassiekers? Kom dan zeker naar dit concert! Lees snel verder voor meer informatie. 

Bio DUTCH KATZ

DUTCH KATZ is een Rock & Roll / Rockabilly band, die bekende liedjes uit de 50-er en begin 60-er jaren speelt. DUTCH KATZ brengt songs van de grootheden uit die tijd zoals Elvis Presley, Eddie Cochran, Carl Perkins, Buddy Holly, Cliff Richard, The Shadows etc.
Maar ook nummers van latere helden in dit genre zoals The Stray Cats en Matchbox. De meeste de bandleden waren jaren actief in de muziekscene en hebben de ‘corona-pauze’ aangegrepen om weer eens helemaal fris opnieuw te beginnen.

DUTCH KATZ stelt zich voor:

Kees van Valen is de frontman, de zanger en gitarist van de band. Hij was gedurende langere tijd het gezicht van de Rock & Roll band The Rocking Navigators. Kees is een geboren entertainer, hij zingt met het grootste gemak zowel swingende uptempo’s als mooie
ballads.

Joop Kiewiet speelt in DUTCH KATZ de andere gitaar. Hij maakte met zijn Rockabilly band Brian Berry & The Beatkings Duitsland onveilig. Daarvoor speelde hij toetsen in diverse bands, o.a. in Avenue en The Buffoons. Zijn grote liefde is de Gretsch gitaar, waarvan hij er al een paar heeft versleten, zijn huidige is er één uit 1973.

Simone Rol speelt in DUTCH KATZ de basgitaar. Zij is een Rockabilly Queen in hart en nieren. Simone heeft in vroegere tijden vele concerten van haar Rock & Roll helden bezocht en vond het 4 jaar geleden tijd om zelf de basgitaar ter hand te nemen en met succes!

Jan Muskens is de drummer van DUTCH KATZ. Hij is de dirigent van de band, op hem kan iedereen rekenen. Rock & Roll is helemaal zijn muziek, hij is ermee geboren. Jan heeft zijn sporen ruimschoots verdiend en heeft zijn roots al duidelijk ten toon gespreid bij The Rocking Navigators en The Tornado Rockers.

Enthousiast?

Wil jij graag bij dit concert zijn? Het vindt plaats op 6 juni en begint om 15:30 uur. Meer informatie vind je op de website.