Live optreden Pater Moskroen in de Schouwburg

Informatie
Datum:
25 maart 2022
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: €24,50
Locatie:Schouwburg Concertzaal Tilburg

De Nederlandse band Pater Moeskroen bestaat vijfendertig jaar en viert dit tijdens hun nieuwe theatertour. In Pater Moeskroen geeft een rondje! delen de heren hun hoogte- en dieptepunten uit hun muzikale carrière. Met muziek van knallende feestnummers tot ontroerende ballades is Pater Moeskroen van alle markten thuis. Geniet van een bijzonder concert met hits uit vervlogen tijden, afgewisseld met nieuw materiaal op vrijdag 25 maart in de schouwburg. Lees snel verder voor meer informatie. 

Over Pater Moeskroen

Talloze theatershows, albums, shows en hits verder (wie herinnert zich niet: Laat Maar WaaienRoodkapjeDansen en Hela Hola?), is de band nog altijd een begrip in theater- en feestland!  Tijdens live optredens is het muziekgezelschap een ware sensatie en valt in de smaak bij jong en oud. Naast dat ze regelmatig te zien zijn op evenementen, festivals en in clubs, staat de band jaarlijks in de Nederlandse theaters en brengen ze dezelfde sfeer met zich mee. De vijf multi-instrumentalisten laten hun talenten tot het maximale zien en zorgen naast een portie muzikale fratsen voor de nodige diepgang.

Verkoopinformatie

Het concert is te zien op vrijdag 25 maart om 20:30 uur in Schouwburg Tilburg. Tickets zijn te koop vanaf €24,50 via deze website of 013 – 543 22 20