Laden Evenementen

Live optreden van Leon Ray bij de Harmonie

Informatie
Datum:
15 mei 2022
Tijd:
14:30 tot 19:00
Locatie:de Harmonie
Leon Ray de Harmonie

Zanger Leon Ray is live te beluisteren op 15 mei van 14:30 uur tot 19:00 uur bij de Harmonie. Met een gastoptreden van Justine Pelmelay. Lees snel verder voor alle informatie. 

Leon Ray

De zangkwaliteiten van Leon Ray, zijn niet op zichzelf staand. Hij komt uit een zeer muzikale familie. Al op vroege leeftijd, trad hij op in een familieband. De oude Soul- en danceclassics, zijn hem op het lijf geschreven. Leon Ray kan in deze muziekstijl zijn emoties tot uiting brengen. Met name in ballads van bijvoorbeeld Luther VanDross en Lionel Richie, kan hij zich helemaal geven, iets wat zijn publiek weet te waarderen. Eén van de hoogtepunten was de samenwerking met megaster Phill Collins in o.a. het tv programma van Ivo Niehe. Leon Ray heeft tot 2002 deel uitgemaakt van Just in Case. Met optredens in Bosnië, de Amsterdam Arena, Gelredome te Arnhem heeft Leon Ray met tal van nationale en internationale artiesten mogen werken, w.o. Jocelyn Brown, The Trammps, The Platters, Marco Borsato, Rob de Nijs, Gerard Joling en velen meer. Vanaf 2002 is Leon Ray solo gegaan.

Over de Harmonie

De Harmonie houdt de Tilburgse waarden graag hoog. We zijn laagdrempelig, er is hier geen haast, we hebben oog voor tradities en houden vooral van lekker en goed eten en drinken. Dit sociëteitspand is al eeuwen de ontmoetingsplek en die status houden we in ere. Houd daarom dat uitbundige bruiloftsfeest bij ons, eer je naaste tijdens een eervolle condoleance of imponeer die waardevolle klant met een zakelijke lunch. Hier, in het hart van Tilburg. Wij denken graag met je mee, zodat je altijd de juiste toon aanslaat. Profiteer van ons toonaangevend maatwerk en een voortreffelijke kaart, die varieert van kalfswang tot kroket! Ontdek het zelf en kom langs!