Laden Evenementen

Live optreden van undercover bij de Harmonie

Informatie
Datum:
08 mei 2022
Tijd:
15:00 tot 18:30
Locatie:de Harmonie
Undercover bij de Harmonie

Op zondag 8 mei van 15:00 uur tot 18:30 uur vindt er bij de Harmonie een live optreden plaats van de band genaamd “undercover”. Wil jij hierbij zijn? Lees dan sneller voor alle informatie. 

Undercover

Deze band speelt met veel plezier en enthousiasme covers op het gebied van Soul en Funk. Van oud tot nieuw. Zodra ze beginnen met spelen kun je niet stil zitten en moeten de voetjes van de vloer! Na een lange tijd geen optredens mogen ze eindelijk weer het podium op. Ook staan ze op Hap Stap 2022.

Over de Harmonie

De Harmonie houdt de Tilburgse waarden graag hoog. We zijn laagdrempelig, er is hier geen haast, we hebben oog voor tradities en houden vooral van lekker en goed eten en drinken. Dit sociëteitspand is al eeuwen de ontmoetingsplek en die status houden we in ere. Houd daarom dat uitbundige bruiloftsfeest bij ons, eer je naaste tijdens een eervolle condoleance of imponeer die waardevolle klant met een zakelijke lunch. Hier, in het hart van Tilburg. Wij denken graag met je mee, zodat je altijd de juiste toon aanslaat. Profiteer van ons toonaangevend maatwerk en een voortreffelijke kaart, die varieert van kalfswang tot kroket! Ontdek het zelf en kom langs!