Laden Evenementen

Live uitzending van Opium Radio (NPO4) bij De Pont Museum

Informatie
Datum:
18 november 2021
Tijd:
19:30 tot 21:00
Prijs: Gratis

Vanwege het 30-jarig bestaan van OPIUM radio, organiseert de redactie van het populaire radioprogramma voor kunst- en cultuur van AVRO/TROS op NPO4 in samenwerking met De Pont een feestelijke jubileum-uitzending. De (semi-)LIVE uitzending vindt plaats op donderdag 18 november in het museum en wordt gepresenteerd door Annemieke Bosman.

Wat kun je verwachten?

De avond bestaat uit een talkshow met de directeur van De Pont Martijn van Nieuwenhuyzen, beeldend kunstenaar Kasper Bosmans, die tot 30 januari met een grote solo-tentoonstelling te zien is in het museum en met muzikant/componist Anthony Fiumara. Zangeres Rianne Wilbers zingt tijdens de uitzending een compositie van deze Tilburgse conservatoriumdocent.

De uitzending wordt tevens ter plaatse opgeluisterd door diverse muzikanten. Zo zijn er optredens van Mark Boonstra, hoofdvakdocent aan de Academy of Music and Performing Arts (Tilburg) en trombonist bij philharmonie zuidnederland en van pianist Jeroen van Vliet met saxofonist Mete Erker.

Bezoeken?

Wil jij naar deze opname? De opname van de uitzending loopt van 19:30 tot 21:00 uur. Later op de avond is de uitzending vanaf 22:30 uur op NPO Radio 4 terug te luisteren. De opname vindt plaats in het auditorium van het museum tijdens AVONDUUR, de gratis avondopenstelling van museum De Pont, dat iedere donderdag vanaf 17:00 uur gratis toegankelijk is.

Geïnteresseerden die deze radio-uitzending bij willen wonen, kunnen zich hiervoor opgeven door een e-mail te sturen naar info@depont.nl.