Laden Evenementen

Liveoptreden Ogham in Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
28 mei 2022
Tijd:
20:30 tot 23:00
Prijs: €19,50
Locatie:Concertzaal Tilburg

Gaat het dan écht weer gebeuren, Ogham in de Concertzaal van Tilburg? Jazeker! 28 mei aanstaande is het zover. Dan zetten we de traditie gewoon weer voort. Samen met onze muziekvrienden van Schorry Molly deze keer. Wil jij hier bij zijn?  Lees dan snel verder voor alle informatie!

Celtic party in Concertzaal Tilburg

Bij deze editie is er een speciale rol weggelegd voor onze violiste Hilde. Want behalve bij Ogham springt en danst ze ook het podium rond bij Schorry Molly. Een energieke feestband, volledig in de ban van de Ierse punkfolkers Flogging Molly. Graag geziene gasten op diverse festivals, die als geen ander het publiek in beweging weten te krijgen. En bewegen zal de Concertzaal ook als Ogham het podium betreedt. Zoals bekend! Minder bekend is misschien wel de verjonging die bij Ogham heeft toegeslagen. Met onze nieuwe bassist Marco Maas, met pipe-major van de Dutch Pipes and Drums Dennis van Meel en met onze nieuwe vocalist en ‘snarenman’ Paul van Hees. De sfeer van deze muzikale avond blijft zoals vanouds! Het wordt ook dit jaar weer een echte Celtic party!

Overige informatie

Tickets zijn te bestellen op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg en verkrijgbaar vanaf €19,50. De avond zal beginnen om 20:00 uur en eindigen om 23:00 uur.