Laden Evenementen

LiveWall organiseert voor de elfde keer CarnaWall in Kruikenstad

Informatie
Datum:
17 februari 2023 18:11
-
18 februari 2023 00:11
Prijs: Gratis

Creatief digitaal bureau LiveWall organiseert op vrijdag 17 februari voor de elfde keer CarnaWall: dé aftrap van carnaval in Kruikenstad en het ideale verlengstuk van de VrijMiBo. 

Het Tilburgse LiveWall organiseert al sinds de oprichting van het bedrijf een openbaar carnavalsfeest in de binnenstad van Kruikenstad. “Tradities zijn om in ere te houden en als écht Tilburgs bedrijf slaan wij carnaval nooit over”, vertelt Jerre Maas, Director of People & Culture. Artiesten als de CarnaWallies, Bennie Bekend, CV de kòljakkers, Zanger Bas, CV Moeilijk Straal van der Bizar Fraaie Kaart en DJ Paul S maken hun opwachting. De toegang is ook nog is gratis!

Waar CarnaWall ooit begon als kantoorfeest voor genodigden, is het uitgegroeid tot vaste waarde op carnavalsvrijdag. Achter het kantoor in de Stationsstraat maken verschillende artiesten hun opwachting en is iedereen welkom van 18:11 uur tot 00:11 uur. Als echte kruiken produceren ze jaarlijks ook een eigen carnavalsnummer. Dit jaar is dat ‘de Rattentaxi’, opvolger van de nummers ‘Hé Siri (doe men een bierie)’ en ‘De Slagboom’.

Praktische informatie

  • De toegang is gratis;
  • Er kunnen maximaal 500 carnavalsvierders naar binnen;
  • De ingang is vanwege werkzaamheden aan de Spoorlaan, naast het Natuurmuseum te vinden;
  • Er worden eigen munten verkocht voor €2,50;
  • Het feest duurt van 18:11 uur tot 00:11 uur.