LOC Brewery presenteert een explosieve OFFROAD line-up tijdens Roadburn Festival: Een weekend vol psychedelische rock, energieke optredens en rauwe punk

Informatie
Datum:
18 april 2024
-
22 april 2024
Prijs: Variërend
Locatie:LOC Brewery

Het Roadburn Festival, een jaarlijkse pelgrimstocht voor liefhebbers van underground muziek, staat bekend om zijn ongeëvenaarde viering van het experimentele, het avant-garde en het zwaar psychedelische. Dit jaar, van 18 april tot 21 april 2024, neemt het festival Tilburg over met een kakofonie van geluiden die de grenzen van muziek verder optrekken.

Tijdens het Roadburn Festival, zal LOC Brewery een unieke rol spelen in het OFFROAD programma van dit toonaangevende underground muziekfestival. OFFROAD is een aanvullend programma dat tijdens het festival in Tilburg plaatsvindt. Gedurende het weekend, van 19 tot en met 21 april, opent LOC Brewery haar deuren voor drie bijzondere optredens.

Speciale openingstijden en Beerbrunch

Van 18 april tot en met 21 april opent LOC Brewery haar deuren al vanaf 11 uur ’s ochtends, speciaal voor de Roadburn-gangers. Onze chef heeft zich de afgelopen tijd gewijd aan het ontwikkelen van een exclusieve brunch/lunch menu. Dit aanbod is ontworpen om zowel dorstige als hongerige festivalbezoekers van een stevige bodem te voorzien, zodat zij optimaal van hun festivaldag kunnen genieten. In combinatie met onze huis gebrouwen craft bieren belooft deze culinaire ervaring een perfecte start van de dag te zijn.

Lancering Eternal Eclipse

Een speciale verrassing deze week is de lancering van onze nieuwste creatie: Eternal Eclipse. Deze bijzondere zwarte rye (rogge) IPA is het resultaat van een unieke samenwerking met Radical Way Brewing en valt perfect binnen het thema van Roadburn. Met diepe, donkere mouten en een levendige hopbitterheid biedt Eternal Eclipse, met een alcoholpercentage van 6,2%, een onvergetelijk smaakavontuur dat zowel uitdagend als verrassend toegankelijk is.

Gomer Pyle

De aftrap wordt gemaakt op vrijdag 19 april met een optreden van Gomer Pyle om 22 uur in de avond. Gomer Pyle is een uit West-Brabants afkomstige band die de psychedelische stoner en grungerock belichaamt. Voor Gomer Pyle draait alles om de ontdekkingstocht van ongehinderde creativiteit, ver weg van de dwingende verwachtingen van de commercie.

Bongloard

De volgende avond, zaterdag 20 april om 22 uur, neemt Bongloard het stokje over. Bongloard bestaat uit drie energieke jongens, verenigd door hun liefde om podia om te toveren tot bruisende geluidsinferno’s. Met donderende tracks die de funderingen doen schudden, brengen ze rauwe riffs en stevige baslijnen voort die door de zielen van het publiek echoën.

Radeloos///Ziedend

Het weekend wordt op zondag 21 april om 21 uur afgesloten met een optreden van Radeloos///Ziedend. Radeloos///Ziedend mengt een cocktail van crustpunk, black metal en grindcore. Ze leveren meedogenloos ruwe odes aan de donkere hoekjes van de menselijke ervaring en nodigen het publiek uit om deel te nemen aan innerlijke strijd. Dit vijfkoppige ensemble streeft ernaar de opgekropte wanhoop en woede die zich in vele harten heeft opgehoopt, los te laten.

Gesloten na Roadburn

Na de intensiteit van Roadburn zal LOC Brewery op maandag en dinsdag na het festival gesloten zijn. Deze pauze stelt ons in staat om even op adem te komen en vervolgens weer met vernieuwde energie onze deuren te openen voor onze gewaardeerde gasten.

De muzikale optredens bij LOC Brewery, in combinatie met onze speciale brunch en de lancering van Eternal Eclipse, staan garant voor een rijke aanvulling op het toch al indrukwekkende programma van Roadburn. Sluit je bij ons aan voor een onvergetelijk OFFROAD avontuur dat zowel je muzikale honger als je culinaire verlangens zal stillen. Tot bij LOC Brewery!

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk de Instagram van LOC Brewery.

Woonsfeer Tilburg