Agenda

Lockdown Libi 3.0: Ableton Live sessie met Coloray

Wanneer: 9 mei 2021 van 20:00 tot 22:00 Waar: Stichting Ateliers Tilburg Entree: Gratis

Lockdown Libi 3.0: Ableton Live sessie met Coloray

Voor de derde keer brengt stichting Ateliers Tilburg samen met creatieve partners een frisse en verrassende invulling van de vakantie. Met een mengelmoes van muziek, kunst, theater, filosofie, design, food en meer kunnen jongeren tijdens de meivakantie aansluiten bij online events. 

Fotografie: Simone Michielsen.

Ben je klaar om je te laten inspireren? Sluit aan vanuit je eigen bank, een picknickkleed in het park of elke andere favoriete locatie en vier met ons de versoepelingen, de lente en het leven! (‘Libi is Surinaams/straattaal voor ‘leven’). Het programma bestaat uit zowel actieve workshops als een kunstschatten-zoektocht door de Tilburg als verdiepende sessies. Alle informatie over Lockdown Libi 3.0 is te vinden op deze website. Lockdown Libi 3.0 vindt plaats van 1 tot en met 9 mei en is – gratis – online te volgen.

Ableton Live sessie met Coloray

Ableton Live is een hulpmiddel voor muziekproductie en is in tegenstelling tot veel andere DAW’s (digital audio workstation) ontworpen om zowel te kunnen worden gebruikt als instrument bij live optredens als voor componeren en arrangeren. Raynor de Groot a.k.a Coloray is een expert op dit gebied en kent alle ins and outs van het programma. Stel je vragen via de chat of mail ons van te voren welke onderwerpen jij graag voorbij ziet komen. Deze kunnen opgestuurd worden naar info@studiobangana.com. De Ableton Live sessie vindt plaats op 9 mei om 20.00 uur.

 

Locatie