Agenda

Lockdown Libi 3.0: Schat van Makers

Wanneer: 3 mei 2021 tot 9 mei 2021 Waar: Stichting Ateliers Tilburg Entree: Gratis

Lockdown Libi 3.0: Schat van Makers

Voor de derde keer brengt stichting Ateliers Tilburg samen met creatieve partners een frisse en verrassende invulling van de vakantie. Met een mengelmoes van muziek, kunst, theater, filosofie, design, food en meer kunnen jongeren tijdens de meivakantie aansluiten bij online events. 

Fotografie: Simone Michielsen.

Ben je klaar om je te laten inspireren? Sluit aan vanuit je eigen bank, een picknickkleed in het park of elke andere favoriete locatie en vier met ons de versoepelingen, de lente en het leven! (‘Libi is Surinaams/straattaal voor ‘leven’). Het programma bestaat uit zowel actieve workshops als een kunstschatten-zoektocht door de Tilburg als verdiepende sessies. Alle informatie over Lockdown Libi 3.0 is te vinden op deze website. Lockdown Libi 3.0 vindt plaats van 1 tot en met 9 mei en is – gratis – online te volgen.

Schat van Makers

Stad van Makers en Ateliers Tilburg hebben een zoektocht uitgezet naar kleine kunstcadeautjes onder de noemer #schatvanmakers. De gelukkige vinders kunnen de pakketjes opsporen op verschillende plekken in Tilburg. Hints over de vindplaats worden tijdens Lockdown Libi bekend gemaakt via de social media kanalen van Stad van Makers en Ateliers Tilburg. Een hele goede reden om de socials te volgen en in de meivakantie op zoek te gaan naar kleine kunstschatten, inclusief grotere kunstcadeaus. Schat van makers vindt plaats van 3 tot en met 9 mei.

De meeste pakketjes bevatten kleine kunstwerkjes van Tilburgse makers, maar er zijn ook grote cadeaus te vinden. Met o.a. een diner bon voor twee personen door De Pieterboys, vrijkaarten voor zowel museum De Pont als het TextielMuseum en nog veel meer! Deze hoofdprijzen zijn vermomd als munten. De munten ruil je in bij locatie Carré 32 van Ateliers Tilburg.

 

Locatie