Laden Evenementen

Loek de Bakker met voorstelling ‘Het leven zelf’ bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
03 februari 2022
Tijd:
20:00 tot 21:15
Prijs: €17,

Op donderdag 3 februari komt Loek de Bakker naar De Nieuwe Vorst met zijn voorstelling ‘Het leven zelf’. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Interesse? Lees snel verder!

De voorstelling

Van de ene op de andere dag besluit de talentvolle Amos te stoppen met wedstrijdzwemmen. Niet lang daarna valt hij van zijn studentenflat. Wat overblijft zijn de herinneringen van mensen dichtbij en ver weg. Een romantische werkvakantie in Frankrijk, twee jongens in de duinen, een zolder vol foto’s.

In Het leven zelf komen vier mensen samen in wiens leven Amos een rol speelde. In hun verhalen is Amos steeds aanwezig, soms prominent, soms op de achtergrond. Langzaam tekenen de contouren zich af van een jongen die niet goed weet hoe hij zich aan het leven moet verbinden. Door het delen van herinneringen leren we ook zijn omgeving kennen en wordt zichtbaar hoe het ene leven het andere aanraakt.

Extra informatie

Lijkt het jou gaaf om deze voorstellig te bezoeken? Dat kan! Bestel gemakkelijk je kaarten via de website. Kosten hiervan zijn €17,- en studenten jonger dan 25 jaar betalen slechts €10,-. De voorstelling start