Laden Evenementen

LoveXL bij de Schouwburg

Informatie
Datum:
28 februari 2023
Tijd:
19:30 tot 20:15
Prijs: €12,50
Locatie:Schouwburg Tilburg
Love xl

Op dinsdag 28 februari om 19:30 uur komt theatervoorstelling LoveXL naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Benieuwd? Lees dan vooral snel verder!

(foto: Jaap Scheeren)

In de voorstelling kijken we mee door de ogen van een 13-jarige jongen met een hoofd vol vragen. Wat gebeurt er als je hormonen gaan gieren? Seks or no seks en nog veel meer vragen over liefde en lust.

Over gierende hormonen en hunkerende lust

Hoe ingewikkeld kan het zijn als je alles voor de eerste keer moet uitvinden. je wilt stoer doen, je onzekerheid niet laten zien, heel ervaren overkomen, terwijl je bijna niks weet. Ja, wel Google-weet, maar daar blijft het ook bij. Je kunt niet anders doen in het diepe springen, durven en je kwetsbaar opstellen. Maar ja, als niemand dat doet, waarom zou jij dan de eerste zijn? En trouwens, in je fantasie is alles toch veel leuker en lekkerder dan in het echt.

Maker van LoveXL

LoveXL is een voorstelling van de makers van Liefde (Gouden Krekel 2017) en Hallo familie (Zilveren Krekel 2019), een mix van theater, dans en muziek. Eerder maakte Moniek Merkx Reigen, een moderne bewerking van Schnitzler’s stuk (2009, theatergroep Max). En de coming-of-age voorstelling Voorjaarsoffer (2015, Maas) over hormonen en de angst voor schoonheid, met een speciale publieksopstelling dicht op de huid. En ook bij LoveXL wordt in een speciale opstelling gespeeld.

Meer informatie

De voorstelling is op dinsdag 28 februari in de Schouwburg en een kaartje kost slechts €12,50. Voor meer informatie over de show en de kaartverkoop, kun je terecht op de website van de Schouwburg. Een fijne voorstelling!