Laden Evenementen

LunaLunaLuna tijdens de Tilburgse Kermis

Informatie
Datum:
27 juli 2022
-
01 augustus 2022
Prijs: Gratis
Locatie:Wilhelminapark

Tijdens de Tilburgse kermis strijkt LunaLunaLuna neer in het Wilhelminapark. Het gezellige theaterfestival is van woensdag 27 juli tot en met zondag 31 juli te bezoeken. 

Wat je kunt verwachten? Een bonte verzameling marskramers in theater, muziek en rariteiten lokt je tegen geringe betaling binnen voor een unieke ervaring. LunaLunaLuna is een minifestival. Een theatrale oase voor intiem spektakel temidden van het jachtige kermisgeweld. In het Wilhelminapark zet LunaLunaLuna vijf dagen lang een grote spot op de originele attracties van Tilburgse kunstenaars en fantasten. Voor jong & oud.

LunaLunaLuna is een initiatief van Stichting Kultoer en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Tilburg, Tilburgse Kermis, Mondriaan Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant, Tivoli Fonds en Spiegelglasfonds.

Programma

Verschillende leuke activiteiten staan tijdens LunaLunaLuna op het programma. Zo is er een knuffelmachine, keert mascotte Rhinoluna terug, is er een Presley Paranoia Freak Show, een meerkeuze spookhuis en zijn er menselijke grijpers. Klinkt spannend allemaal toch? Check het volledige programma op de website. 

Tijdens LunaLunaLuna zijn er ook diverse optredens. Je kunt dus ook gezellig een biertje komen drinken en genieten van live-muziek.

Openingstijden

Benieuwd naar de openingstijden van LunaLunaLuna in het Wilhelminapark? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Woensdag 27 juli: 16:00 – 23:00 uur
  • Donderdag 28 juli: 16:00 – 23:00 uur
  • Vrijdag 29 juli: 16:00 – 00:00 uur
  • Zaterdag 30 juli: 14:00 – 00:00 uur
  • Zondag 31 juli: 14:00 – 23:00 uur

Meer informatie

Het terrein van LunaLunaLuna is gratis toegankelijk. Wil je meer weten over het theaterfestival? Check dan snel de website!