Laden Evenementen

Maaike Ouboter en Eric Corton met Harnas van Glas in Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
22 september 2022
Tijd:
20:30 tot 21:45
Prijs: €23,50
Locatie:Schouwburg Tilburg
Maaike Ouboter en Eric Corton

Op donderdag 22 september staan Maaike Ouboter en Eric Carton samen in de Schouwburg Concertzaal. Lees snel verder voor meer informatie over deze muzikale avond. 

Maaike Ouboter en Eric Corton gaan samen het theater in. De plek waar ze allebei zo van houden. In een bijzondere muzikale avond gaan ze met elkaar en het publiek in gesprek over het leven – over loslaten, vasthouden, hoeveel liefde er in verdriet zit én maken ze samen muziek. Op deze manier maken ze je deelgenoot van hun beider wereld van kwetsbaarheid en doorzetten. Dichtbij en met open vizier.

De twee multi-talenten leerden elkaar kennen tijdens de opnames van De Beste Singer Songwriter van Nederland waar Maaike Ouboter toenmalig jurylid Eric Corton tijdens de auditie direct diep wist te raken met het nummer Dat Ik Je Mis. Mede daardoor beleefde de zangeres een stormachtige doorbraak en volgden twee albums met enkele succesvolle tours. Harnas van Glas, haar nieuwste album, verscheen eind 2021.

Meer informatie

De voorstelling duurt van 20:30 tot 21:45 uur en heeft geen pauze. Reguliere tickets kosten €23,50. Als je 26 of jonger bent, betaal je €12,50 voor een ticket. Kijk voor meer informatie op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.