Agenda

het zonnelicht

Maandag stilte-dag bij meditatiehuis Het Zonnelicht

Wanneer: iedere Maandag Waar: Het Zonnelicht Entree: Donatie
Bestel tickets

Maandag stilte-dag bij meditatiehuis Het Zonnelicht

Op maandag is het stilte dag bij meditatiehuis het Zonnelicht. Wil jij echt tot rust komen.? Dan moet je hier naartoe! Lees snel verder.

Maandag stilte-dag

Het Zonnelicht wil een fijne plek zijn om de ont-moeting met ons diepere wezen, ons innerlijk licht, onze Boeddha natuur, de stilte in ons te verdiepen en te verlevendigen en wil iedereen de gelegenheid bieden om op deze mooie plek in stilte te kunnen zijn, in alle rust, zonder iets te moeten. Waar je je aandacht echt op en bij het wezenlijke van jezelf kunt en mag houden.

Hoe ziet de stilte-dag eruit

De poort is open van 8:30 uur tot 19:00 uur. Je kunt tussen die tijd vrij in- en uit lopen. Je kunt mediteren in het meditatiehuis of in de bamboetuin, in stilte wandelen of zitten. Het is stil in het meditatiehuis, de bamboetuin en in de kleedruimte, daar wordt niet gepraat. Mediteren in het meditatiehuis, kan op je eigen wijze. In het theehuis is gratis koffie en thee, maar eten moet je zelf meenemen. Hier kan wel zachtjes gepraat worden.
Geen koffie en of eten meenemen naar het meditatiehuis, thee mag wel worden meegenomen. Voor de gehele dag gelden de Huishoudelijke regels zoals op de website vermeld.

Samen mediteren

Vind je het fijn om samen te zitten en te mediteren? Kom dan tussen 9:00 en 11:00 uur.

Interesse?

Wil jij hierbij zijn? Ga voor meer informatie naar de website van Het Zonnelicht. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Locatie