Maandagavond On Tour met hun voorstelling ´Wat We Nog Te Zeggen Hebben Over De Liefde´ naar De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
07 februari 2022
Prijs: €10,-
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Op maandag 7 februari komt Maandagavond On Tour naar De Nieuwe Vorst met hun voorstelling: ´Wat We Nog Te Zeggen Hebben Over De Liefde´. De voorstelling start om 19:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Interesse? Lees snel verder!

De voorstelling

Wat we nog te zeggen hebben over de liefde wordt een programma over (u raadt het al) de liefde. Zeker in deze tijd waarin we noodgedwongen geïsoleerder zijn gaan leven en spontane aanrakingen schaars en eng werden hadden Rebekka de Wit, Suzanne Grotenhuis en Freek Vielen de behoefte aan een liefdevol programma. Ze maakten daarom deze ode aan wat het leven de moeite waard maakt.

Special guest: Anneke van der Linden

Elke avond is er een andere gast. In Tilburg is dat niemand minder dan onze artistiek leider Anneke van der Linden die na jaren in het theater te hebben gewerkt kiest voor een radicale koerswijziging van haar leven: ze gaat schapenboer worden in Zweden.

Op zoek naar resonantie

Centraal in deze nieuwe M.O.T staat het begrip ‘resonantie’, zoals de Duitse socioloog Hartmut Rosa dat gebruikt. Hij stelt dat we leven in een tijd van wat hij ‘parametrische optimalisatie’ noemt, een tijd waarin we veel proberen te meten en wat we meten vervolgens proberen te optimaliseren. Door die focus verliezen we onze mogelijkheid tot ‘resonantie’; wat hij definieert als ‘in levendig contact staan met de wereld buiten jezelf’.

Extra informatie

Lijkt het jou gaaf om deze voorstellig te bezoeken? Dat kan! bestel gemakkelijk je kaarten via de website. Kosten hiervan zijn €10,- en indien je graag mee eet, betaal je €10,- extra en kan je om 18:00 uur aansluiten bij het diner. De voorstelling start om 19:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen.