logo
Laden Evenementen

Magazijnverkoop Bowls and Dishes in Berkel-Enschot

Informatie
Datum:
04 november 2021 09:00
-
06 november 2021 17:00
Prijs: €6,

Je kent Bowls and Dishes – gevestigd in Berkel-Enschot – wellicht van de prachtige houten serveerplanken en leuke borrelschaaltjes. Daarnaast bestaat een groot deel van het assortiment uit mooie woonaccessoires, olijfolie, pannen, keukentextiel, kook- en bakartikelen en kookboeken. Bowls and Dishes organiseert begin november een Winter Sale waar jij al deze mooie items kan winkelen met hele fijne kortingen. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.
De Winter Sale van Bowls and Dishes vindt plaats van woensdag 3 november tot en met zaterdag 6 november 2021. Je scoort er alles voor in de keuken. Wat je kunt verwachten? Nieuwe collectie met korting, samples en een selectie van B-keuze artikelen (producten met kleine foutjes of gebreken).

Winter sale bowls and dishes

Praktische informatie

Om drukte te spreiden werkt Bowls and Dishes met een ticketsysteem. Daarin kies je welke dag en op welk tijdstip je de Winter Sale wilt bezoeken. Een ticket kost €6,- en geeft je toegang tot de magazijnverkoop en geeft je tevens €5,- korting op je aankopen. Zo dient je entreebewijs gedeeltelijk als een tegoedbon die je enkel tijdens de Winter Sale kunt gebruiken. Je hebt vanaf het begin van het tijdvak één uur om te shoppen.

Wil jij erbij zijn?

Tickets bestel je via deze website. Het adres van Bowls and Dishes is Calenwiel 8, Berkel-Enschot.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en acties rondom Bowls and Dishes? Volg ze dan zeker op Facebook en Instagram. Voor een impressie van het assortiment kun je het beste de website bekijken.