Laden Evenementen

Magazijnverkoop Summer Sale bij Bowls and Dishes in Berkel-Enschot

Informatie
Datum:
15 juni 2022 10:30
-
18 juni 2022 17:00
Prijs: €6
Locatie:Bowls and Dishes
magazijnverkoop bowls and dishes

Ook dit jaar kun je profiteren van dikke kortingen tijdens de magazijnverkoop summer sale bij Bowls and Dishes. De magazijnverkoop staat dit jaar van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 juni op het programma. Om de drukte te spreiden, werken ze met een ticketsysteem. Lees snel verder. 

Tijdens de magazijnverkoop kun je leuke samples en outletartikelen scoren met hoge korting. Naast het aardewerk en de serveerplanken van Bowls and Dishes, zijn er diverse kookboeken verkrijgbaar. Daarnaast is er een groot aanbod in kook- en woonaccessoires, olijfolie, pannen, keukentextiel en veel meer.

Tijdslot en tickets

Om de drukte te spreiden, werken ze dus met een ticketsysteem. Je kiest een bepaalde dag en tijd en koopt daarvoor een ticket. Dit ticket kost €6,- en geeft je toegang tot de magazijnverkoop. Tevens geeft het ticket je €5,- korting op je aankopen. Vanaf het begin van het tijdsslot heb je circa een uur de tijd om te shoppen. Kom dus op tijd, maar niet te vroeg. Tickets zijn te koop via deze website.

Meer informatie over de magazijnverkoop Bowls and Dishes

De magazijnverkoop staat dus van woensdag 15 tot en met 18 juni op het programma. Wil je meer informatie? Check dan snel de website. Op de hoogte blijven van actuele updates? Volg Bowls and Dishes dan snel op Facebook en Instagram. 

Je vindt de magazijnverkoop van Bowls and Dishes op het volgende adres:

Calenwiel 8, 5056 DC, Berkel-Enschot.

magazijnverkoop bowls and dishes