Laden Evenementen

MANIFY Out of office bij NondeJeu

Informatie
Datum:
16 september 2022
Tijd:
17:00 tot 23:00
Prijs: €13,50
Locatie:Nondejeu
manify borrel

Borrels, wij houden er van! Op 16 september organiseert MANIFY Out of office. Om de zomer in stijl af te sluiten vindt de borrel plaats bij NondeJeu op het Pieter Vreedeplein. Lees snel verder!

Iedere editie van MANIFY Out of office is maatwerk en vormgegeven om de bezoeker onder te dompelen in de beleving. Wat je kunt verwachten? DJ’s, speciaalbiertjes, gratis Jeu de Boules voor iedereen én trendy streetfood!

NondeJeu

NondeJeu is dé plek voor een compleet avondje uit. Combineer je potje jeu-de-boules met een heerlijke lunch, diner of borrel.  Of durf jij de publiekstrekker Prison Island aan? In een ondergronds cellencomplex speel je een real life game in hetzelfde genre als waar bijvoorbeeld escaperooms en lasergamen onder vallen. In elke cel kun je een ander spel spelen. Benieuwd wat er allemaal nog meer te beleven is? Klik dan hier!

Meer informatie

Een regulier ticket inclusief welkomstbiertje scoor je hier voor €13,50 (inclusief servicekosten). Wil jij op de hoogte blijven van alle evenementen die MANIFY organiseert? Check dan regelmatig de website.