MANIFY Out of office vrijmibo bij Rosalie

Informatie
Datum:
15 april 2022
Tijd:
17:00 tot 23:00
Prijs: 13,50
Locatie:Rosalie Tilburg
manify borrel

MANIFY en Rosalie Tilburg slaan de handen ineen voor een nieuwe editie van MANIFY Out of office. De vrijmibo vindt plaats op 15 april aanstaande van 17:00 uur tot 23:00 uur, op de kop van de Korte Heuvel in het café met keuken. Bezoekers worden ondergedompeld in de lifestyle die MANIFY uitdraagt in combinatie met de toegankelijk sfeer van Rosalie waar men op ieder moment van de dag binnen kan vallen voor een hapje een drankje.

MANIFY heeft ‘That Friday Feeling’ omvat en versterkt in een terugkerende ervaring op vrijdagmiddag. Het is een borrel die niet zomaar iedere vrijdag plaatsvindt, maar juist op bijzondere locaties wordt neergezet. Iedere editie van MANIFY Out of office is maatwerk en vormgegeven om de bezoeker onder te dompelen.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Op 15 april 2022 wordt de horecagelegenheid klaargemaakt voor MANIFY Out of office // Rosalie Tilburg [15.04.22]. Er zijn zowel boven als beneden verschillende DJ’s aanwezig zijn, een mooie selectie van food in combinatie met bier van het open vuur en niet onbelangrijk: de Tilburgers.

Meer informatie

Wil je meer informatie of tickets bestellen? Check dan deze website.

Een kaartje kost €12,50 + €1,- servicekosten. Dit is inclusief een welkomstbiertje.