Agenda

Markt Wagnerplein in Tilburg

Wanneer: iedere Vrijdag Waar: Wagnerplein

Markt Wagnerplein in Tilburg

Iedere vrijdag is het markt op het Wagnerplein in Tilburg van 11.00-17.00 uur. De markt op het Wagnerplein is met 62 kramen een redelijk grote markt in Tilburg. Op de vrijdagmiddag heeft de bezoeker van de markt op het Wagnerplein dus voldoende tijd om alle kramen met verschillende producten te bekijken.

Over Markt Wagnerplein

Op het Wagnerplein is plaats voor 120 kramen. Naast de 44 vaste marktkooplieden, is er ook nog plaats voor 10 meelopers. De meeste kramen op de markt van het Wagnerplein zijn AGF-kramen (aardappelen, groente en fruit) of kledingkramen, je kunt er echter ook terecht voor vis, vlees, zuivel, brood en banket, snoepgoed, snacks en bloemen en planten.

Bereikbaarheid

Het Wagnerplein is in het noorden van Tilburg gelegen, waardoor lopen vanuit het centrum misschien geen optie is. Wil je de markt op het Wagnerplein bezoeken? Kom dan met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Het is namelijk een markt die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Er zijn in het totaal zes markten in Tilburg. Neem eens een kijkje op de speciale site voor alle markten in Tilburg. Hier vind je per weekmarkt alle marktkooplieden en de laatste acties.

markt tilburg overzicht

 

Locatie

Reageer op dit bericht