Laden Evenementen

Masterclass Bedrijfsnavigeren en bewust leiderschap bij Station88

Informatie
Datum:
29 september 2022
Tijd:
09:30 tot 17:00
Locatie:Station88
Samenwerking Station88

In een dag word je meegenomen op reis door onze veranderende wereld en onze ervaring met transformaties. Er wordt getoond hoe je een strategie in een evolutionair proces met haar uitvoering kunt verbinden.

Wat ga je doen?

Samen staan we stil bij het strategisch proces van analyse, visie, missie en doelen. Aan de hand van verschillende tools, zoals de willen-mogen-kunnen scan, laten we je zien hoe je een analyse of foto van de huidige situatie maakt. Daarna leggen we niet alleen uit wat het verschil tussen een visie en missie is, maar ook waarom deze twee zo belangrijk zijn om als organisatie resultaat te behalen. Door een model dat ambitie, attitude, indicatoren en acties aan elkaar koppelt, leren we je hoe je een gestructureerd plan kunt fabriceren.

Het plan uitvoeren is de volgende stap. We zoomen in op het eerdergenoemde model en reiken je diverse praktische tools aan. In dat operationele proces van doelen, acties, resultaat en analyse spelen communicatie, draagvlak en onderstroom een cruciale rol. Daar schenken we dus aandacht aan. Strategie-uitvoering is een continu proces van verandering en met leiderschap maak je het verschil. met bewust leiderschap op individueel en collectief niveau wel te verstaan, want dat is zowel strategisch als operationeel als mens- en resultaatgericht. LET OP: Plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!

Meer weten of tickets bestellen? Klik dan hier.