Laden Evenementen

Matzer theaterproducties: ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ in de Schouwburg

Informatie
Datum:
25 november 2022
Tijd:
20:30 tot 21:45
Prijs: €18,50
Locatie:Schouwburg Tilburg
Matzer theaterproducties

Op vrijdag 25 november komt Matzer theaterproducties naar de Schouwburg Concertzaal Tilburg toe met de voorstelling ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen. De voorstelling is een hoopvolle theatervoorstelling over dementie.

Een moeder raakt haar kompas kwijt. En haar streken. Haar kind gaat op zoek naar de gebruiksaanwijzing. In de mist, in de hilariteit, in het verdriet en soms ook in de wanhoop. Ergens in een tijdmachine vinden ze elkaar en komen ze dichter bij elkaar dan ooit.

Over de voorstelling

Door de toegenomen welvaart leven we langer en blijven we ook langer gezond. Dat ouder worden brengt ook een aantal uitdagingen met zich mee. Zoals bijvoorbeeld dementie. Wat gebeurt er als de relatie tussen een ouder en een kind langzaam maar zeker ontmanteld wordt. Na de voorstelling is er een nagesprek met als thema: hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken? Kun je die persoon dan nog terugvinden? En zo ja, waar en hoe?

Meer info

De voorstelling begint om 20:30 in de Studio van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Een regulier kaatje voor de voorstelling kost slechts €18,50. Ben je 26 jaar of jonger? Dan betaal je maar €12,50 voor je kaartje. Haal je kaartjes hier!