logo
Laden Evenementen

Meditatie cursus van Mana Gezondheidspraktijk bij het Zonnelicht

Informatie
Datum:
03 februari 2022
Tijd:
19:00 tot 20:00
Prijs: €65,

Vanaf 3 maart 2022 geeft Mana Gezondheidspraktijk een meditatie cursus bij het Zonnelicht in Tilburg. De cursus begint om 19:00 uur en zal ongeveer tot 20:00 duren. Aanmelden kan door een mail te sturen naar chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl en de tickets kosten €65,- kosten. Meedoen regeling van de Gemeente Tilburg is ook mogelijk. Lees snel verder voor alle informatie. 

Wat te verwachten

Tijdens de cursus maak je kennis met verschillende meditatievormen zoals meditatie in beweging, geleide meditatie en stilte meditatie. Ook wordt er kennis gemaakt met een hele toegankelijke manier van mediteren. Daarnaast is hij ook voor de ervaren beoefenaar om aan te sluiten omdat samen mediteren erg prettig is. Het helpt je committeren aan de beoefening maar ook de ervaring van het veld wat je samen draagt is heel waardevol.

Effecten van de cursus

Eenmaal kennis gemaakt met meditatie ga je het zien als een essentieel onderdeel van je leven. Het werpt zo veel vruchten af die je gaat herkennen in je leven.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • ontspanning van de mind;
  • ontspanning van het lichaam;
  • rust;
  • openheid;
  • verbinding in jezelf;
  • verbinding met de wereld om je heen;
  • compassie;
  • een meer gecentreerde innerlijke houding.

Overige informatie

De cursus wordt gegeven door Chantal van Heumen van Mana Gezondheidspraktijk bij het Zonnelicht. Als dagelijks meditatie beoefenaar kent zij zowel de worstelingen als de vruchten van het pad. De praktijk vindt haar basis in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Daarnaast heeft Chantal ervaring met vipassana en is zij de laatste jaren intensief bezig met Zijnsorientatie.

Bij voldoende deelnemers starten we op donderdag 3 maart 2022. De cursus zal bestaan uit 5 lessen op donderdag van 19:00 tot 20:00. Na de lessen nog niet genoeg gehad van de meditatie? Blijf dan zitten voor de meditatieavond of sluit aan bij een van de andere lessen. Voor meer informatie over het rooster kan je kijken op de website.