Laden Evenementen

Meditatiecursus The First Sphere bij Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
27 mei 2022 19:00
-
29 mei 2022 16:00
Prijs: €475,
Locatie:Het Zonnelicht

Vrijdag 27 mei tot en met zondag 29 mei vindt er bij Het Zonnelicht de meditatiecursus genaamd ‘The First Sphere’ plaats. In deze weekendcursus leer je de meditatietechniek Ascension. Bij deze techniek ontdek je je innerlijke rust, vrijheid en levende ervaring van Eenheid. Lijkt jou het leuk om hier aan deel te nemen? Lees dan snel verder voor alle informatie. 

De meditatietechniek Ascension

Het woord “ascend” betekent “bovenuit stijgen”. Ascension is een systeem waarmee je voorbij de beperkende structuur van je mind kunt stijgen. Om zo de magie en kracht van het leven voorbij deze grenzen te ontdekken. Door Ascension kun je je opnieuw verbinden met je natuurlijke staat van Liefde, Harmonie en Innerlijke Vrede. Ascension geeft een duidelijke ervaring van je eigen goddelijkheid en de goddelijkheid van alle dingen.

De meditatiecursus

Het First Sphere weekend wordt onderwezen door gekwalificeerde en ervaren leraren. De cursus is informeel, levendig, plezierig en zeker levens veranderend. Hij start bij Het Zonnelicht op vrijdagavond 27 mei om 19:00 uur en eindigt zondagmiddag 29 mei om 16:00 uur. Voor meer informatie over de cursus en of aanmelden kun je kijken op de first sphere pagina van thebrightpath.