Laden Evenementen

Meet & Greet met Peter Gillis bij Mitra Berrie Peek aan de Westermarkt

Informatie
Datum:
11 februari 2022
Tijd:
17:00 tot 18:00
Prijs: Gratis

Als je er een slokje van drinkt, word je er foxwild van. We hebben het natuurlijk over ’t Gilliske. Dit is het likeurtje dat Peter Gillis op de markt heeft gebracht. De Brabantse ondernemer met meerdere vakantieparken is ongekend populair na zijn reality-programma’s op televisie. En dus heeft de goedlachse Peter ook fans die hem graag willen ontmoeten. Dat kan op vrijdag 11 februari van 17:00 – 18:00 uur bij Mitra Berrie Peek aan de Westermarkt. 

Meet & Greet Peter Gillis

Peter Gillis komt samen met zijn vrouw langs om zijn likeur te promoten. Dus mocht je vrijdag de 11e een Rolls Royce het parkeerterrein van de Westermarkt op zien rijden, schrik dan niet. Tijdens de meet & greet kun je op de foto met Peter en Nicol. Uiteraard kun je meteen een flesje van ’t Gilliske aanschaffen. En je kunt natuurlijk wat andere dranken inslaan uit het assortiment van Mitra Berrie Peek om het weekend goed te beginnen.

meet & greet peter gillis

Over ’t Gilliske

’t Gilliske is een likeur met de smaak karamel & kaneel met een vleugje vanille en amandel. Met een alcoholpercentage van 14,5% zowel geschikt als shotje of om er rustig van te ‘nippen’.

Meer informatie

Bij Mitra Berrie Peek kun je al jarenlang terecht voor heerlijke dranken. Ze hebben een groot assortiment aan wijnen, likeuren, whisky’s, mixdranken en uiteraard ook speciaalbier. Wil je op de hoogte blijven van alle actuele acties van Mitra Berrie Peek? Volg ze dan vooral op Facebook. 

Tilburgs Winterparadijs