Laden Evenementen

Meet & Greet met schrijfster Annemarie Geerts bij Gianotten Mutsaerts

Informatie
Datum:
02 maart 2024
Tijd:
11:00 tot 12:00
Prijs: Gratis
Locatie:Boekhandel Gianotten Mutsaers

Bij boekhandel Gianotten Mutsaerts vindt 2 maart van 11:00 uur tot 12:00 uur een Meet en Greet plaats met Annemarie Geerts, de schrijfster van het boek Komt Goed. In het boek neemt Annemarie je mee in haar ervaringen als moeder van acht kinderen. Lees verder:

Het ouderschap, hoe mooi het ook is, kent een aantal struikelblokken; slaapgebrek, dwarse (peuter)pubers, volle agenda’s etc. Buiten dat kunnen ook onzekerheid, schuldgevoelens en mogelijke ballast uit je eigen jeugd het hebben van kinderen behoorlijk uitdagend maken. Annemarie Geerts laat op haar Instagram-account @demammavan (met meer dan 92k volgers) zien hoe zij met deze struggles omgaat. Na het stevig (her-)structureren van haar gezinsleven en met een flinke dosis vertrouwen lijkt het goed te komen. En na acht kinderen heeft de schrijfster genoeg kunnen leren.

Het ervaringsverhaal van Annemarie is praktisch, inspirerend en bevat soms een knipoog. Komt Goed biedt jou en je gezinsleden rust en houvast waardoor er meer tijd en energie overblijft om te investeren de kinderen én in elkaar.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de Meet en Greet? Kijk dan vooral even op de site van Gianotten Mutsaerts.