Laden Evenementen

Meezingconcert Ein deutsches Requiem bij de Schouwburg

Informatie
Datum:
07 mei 2023
Tijd:
10:00 tot 17:00
Prijs: €37,50
Locatie:Schouwburg Tilburg

Zondag 7 mei is er een meezingconcert bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Het duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur en een ticket kost €37,50,-. Ben jij benieuwd naar deze dag? Lees dan snel verder!

Over deze dag

Na een eerste succesvolle editie in 2022 organiseert de Stichting Zuid Nederlands Concert Koor op zondag 7 mei 2023 voor de tweede maal een groot meezingconcert in de Tilburgse Concertzaal. ’s Ochtends start je met een intensieve workshop voor de meezingers. Daarna wordt er ’s middags het werk uitgevoerd onder begeleiding van Brabant Sinfonia en onder de bezielende leiding van dirigent Rick Muselaers.

Op de lessenaar staat deze keer ‘Ein Deutsches Requiem’ van Johannes Brahms.

Over Zuid Nederlands Concert Koor

In 2009 is Zuid Nederlands Concert koor begonnen als projectkoor, inmiddels is het uitgegroeid tot een volwassen organisatie. De stichting ZNCK voert jaarlijks een aantal projecten en concerten uit. De stichting organiseert deze in eigen beheer, in opdracht van orkesten en ensembles of in samenwerking met derden.

De Stichting ZNCK voert niet alleen concerten uit, maar organiseert met regelmaat andere activiteiten, zoals workshops, masterclasses en educatieve projecten. Dit alles om het plezier in het zingen en de kwaliteit van amateurzangers te vergroten.

Praktische informatie

  • Zondag 7 mei;
  • 10:00 uur tot 17:00 uur;
  • €37,50,-;
  • Schouwburg Concertzaal, Kloosterstraat 1;
  • Meer informatie/tickets bestellen? Klik op deze link!