Agenda

theaters tilburg

Metropole Orkest & Lalah Hathaway in de Schouwburg

Wanneer: 19 september 2021 van 20:15 tot 22:00 Waar: Schouwburg Concertzaal Tilburg Entree: Vanaf €29.50
Bestel tickets

Metropole Orkest & Lalah Hathaway in de Schouwburg

Het Metropole Orkest, onder leiding van Vince Mendoza, en ‘First Daughter of Soul’ Lalah Hathaway komen naar Tilburg. Deze show ging twee jaar terug in première in New York en kan na de afgelastingen i.v.m. Covid eindelijk doorgaan. Het concert vindt plaats in vier steden in Nederland, waaronder op zondag 19 september in Schouwburg Tilburg.

Het Metropole Orkest en Lalah Hathaway brengen deze avond een eerbetoon aan soulzanger, arrangeur en componist Donny Hathaway. Tijdens deze show wordt zijn muziek voor het allereerst gespeeld met een volledig orkest.

Lalah Hathaways track record spreekt voor zichzelf. In 2019 alleen al werd ze drie keer genomineerd voor een Grammy. In totaal won ze deze prestigieuze prijs in haar carrière maar liefst vier keer, onder andere voor het album ’Lalah Hathaway Live’ en het nummer ‘Angel’. Ook Hathaways lijst met samenwerkingen wordt steeds langer. Zo dook ze de studio in met grote namen als Pharrell Williams, Kendrick Lamar, Dr. Dre en Anderson Paak en werd ze uitgenodigd op podia over heel de wereld door Prince, Stevie Wonder, Quincy Jones en Herbie Hancock.

Verkoopinformatie

Het concert vindt plaats op zondag 19 september om 20:15 uur in Schouwburg Tilburg. Tickets zijn nog te bestellen via de website of 013 – 543 22 20.

Locatie