Agenda

Metropole Orkest

Metropole Orkest: Lalah Hathaway sings Donny Hathaway bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Wanneer: 19 september 2021 van 20:15 tot 22:30 Waar: Schouwburg Concertzaal Tilburg Entree: €34,50
Bestel tickets

Metropole Orkest: Lalah Hathaway sings Donny Hathaway bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op 19 september kun je bij de Schouwburg genieten van soul muziek: Het Metropole Orkest met Lalah Hathaway. Een prachtige avond vol talent. Hier wil je bij zijn! Lees verder.

Het Metropole Orkest, onder leiding van Vince Mendoza, en ‘First Daughter of Soul’ Lalah Hathaway brengen deze avond een eerbetoon aan soulzanger, arrangeur en componist Donny Hathaway. Tijdens deze show, die twee jaar terug in première ging in New York, wordt zijn muziek voor het allereerst gespeeld met een volledig orkest. Dat het concert nu naar Nederland komt is voor Lalah en Vince een droom die uitkomt!

Het trackrecord van Lalah Hathaway spreekt voor zichzelf. In 2019 alleen al werd ze drie keer genomineerd voor een Grammy. Ze won deze prestigieuze prijs maar liefst vier keer in haar carrière, onder andere voor het nummer Angel. Ook de lijst met samenwerkingen wordt steeds langer. Zo dook ze de studio in met grote namen als Pharrell Williams en Kendrick Lamar en werd ze uitgenodigd op podia door Prince, Stevie Wonder en Quincy Jones. Deze avond met hét Metropole op het podium in Tilburg!

Meer informatie

Voor meer informatie, kun je terecht op de website van Theaters Tilburg.

Locatie