Laden Evenementen

Midwinter Labyrint ervaring

Informatie
Datum:
22 december 2022
Tijd:
11:00 tot 13:00

We gaan alweer richting de kortste dag en daarna gaan de dagen weer lengen richting Lente. Wij lopen het Labyrint als een moment van bezinning richting het nieuwe jaar.

Wandeling

Voor eenieder die meer wil weten over het Labyrint en de werking ervan wordt 1x per maand op donderdagochtend een Labyrint inspiratie wandeling gedaan i.s.m. de Grotto. Ze starten op 22 december. Verzamelen is rond 10.45 bij de Grotto Vanaf 11 uur lopen ze een mooi stukje van de Warande richting het Labyrint. Daar krijg je meer info over de geschiedenis en werking van Labyrinten, en daarna gaan ze het met aandacht en in stilte lopen. Midwinter is een mooi moment om bijvoorbeeld zaken die jouw niet meer dienen los te laten en te focussen op de toekomst. We lopen met intentie. Na afloop gaan we wat drinken bij de Grotto en kunnen we eventueel ervaringen delen.

Meer info

22 december 11 uur  tot 13 uur. Bijdrage is €12,50 inclusief koffie/thee en een muffin bij de Grotto. Aanmelden geschied per mail: info@ancientpower.eu en kan t/m 16 december. Betaalgegevens ontvang je na aanmelding. Zorg voor goede kleding en schoeisel. Bij extreem slecht weer gaat het niet door en krijgt iedereen op tijd via de mail bericht.