Laden Evenementen

Milow: Unplugged bij de Schouwburg

Informatie
Datum:
23 maart 2023
Tijd:
20:15 tot 23:00
Prijs: €27,50
Locatie:Schouwburg Tilburg

Op donderdag 23 maart kun je genieten van een topconcert bij Schouwburg Concertzaal Tilburg: Milox komt de Schouwburg op zijn kop zetten! Lees snel verder.

De Vlaams-Nederlandse pop singer-songwriter groeide na zijn internationale successen met You Don’t Know en Ayo Technology uit tot vaste waarde in het Nederlandse en Belgische muzieklandschap. Ook al zijn we 15 jaar bekend met zijn internationale hits en carrière, op persoonlijk vlak gaf Milow tot nu toe weinig prijs. Ondanks dit, weet hij luisteraars tot tranen te roeren, zoals bij zijn optreden bij Beste Zangers seizoen 2020. Op zijn nieuwste album Nice To Meet You laat hij ons een andere kant van zichzelf zien, Milow noemt dit dan ook zijn meest persoonlijke plaat ooit. Tijdens zijn Unplugged theatertour laat Milow zijn meest bekende hits horen, maar ook zijn nieuwe en upbeat geluid!

Meer informatie

Je hebt al een kaartje op de derde rang voor €27,50! Voor een kaartje op de tweede rang betaal je €32,50. Voor meer informatie over de show en/of de kaartverkoop, kun je terecht op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Wil je alvast een voorproefje? Check dan de video hieronder!

T