Laden Evenementen

Mime Wave bij Schouwburg Concertzaal Tilburg (2+)

Informatie
Datum:
14 november 2021
Tijd:
14:30 tot 15:05
Prijs: €9,50

Op zondag 14 november komt Mime Wave met de voorstelling ‘Geel’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. De kindervoorstelling start om 14:30 uur en zal tot ongeveer 15:05 uur duren. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder voor alle info.

De voorstelling

Het is genieten in de gele stad. Geel is niet voor niets de kleur van de zon en van blijdschap. Tot blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwacht.

Geel neemt je mee in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs jij zit op een geel kussentje! Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt de magie. Een heerlijke jeugdvoorstelling, een pareltje dat zelfs de allerjongsten meesleept.

Extra informatie

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Of wil je graag nog wat extra informatie? Bezoek dan gemakkelijk de website voor tickets en info. De voorstelling start om 14:40 uur en zal tot ongeveer 15:05 uur duren. Kaarten kosten €9,50