Agenda

Minecraft maand

Minecraft maand bij Bibliotheek Midden-Brabant

Wanneer: 18 september 2019 van 13:30 tot 15:00 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: Gratis

Minecraft maand bij Bibliotheek Midden-Brabant

Minecraft maand in de bibliotheek! Er worden elke maand digitale workshops georganiseerd, waarbij kinderen hun digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent kunnen ontdekken. Meedoen aan de workshops kan in verschillende vestigingen van De Bibliotheek Midden-Brabant. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt.

De digitale workshops in de Werkplaats van De Bibliotheek werden afgelopen jaar goed ontvangen. Veel kinderen hebben al enthousiast meegedaan. Ze vonden het erg leerzaam en vooral heel leuk om te doen. In september gaat ‘t nieuwe seizoen van start. In de Bibliotheken Berkel-Enschot, Heyhoef, Udenhout en Wagnerplein gaan we aan de slag met de thema’s: Minecraft, SketchNation & Puppet Pals, Virtual Reality en Stop Motion. Ben je 7 jaar of ouder? En lijkt het je leuk om meer te leren over programmeren, het maken van games, apps en robots? Dan ben je welkom in de werkplaats! Elke workshop heeft een ander thema, waardoor je elke keer iets nieuws leert.

In september is het thema: Minecraft

Houd jij er ook zo van om gigantische bouwwerken te maken in Minecraft? Of ben jij een echte Redstone expert? Dan moet je hier zeker bij zijn! Je gaat deze middag met z’n allen in één game aan een groot project werken. Laat dus zien hoeveel fantasie je hebt en hoe creatief je bent en kom lekker Minecraften in de bieb!

Voor kinderen van 7 jaar en ouder gratis toegang!

Aanmelden kan door te mailen naar de bibliotheek van je keuze.

Locatie

Reageer op dit bericht