Agenda

Mini-retraite: Qi in verbinding

Mini-retraire: Qi in Verbinding

Wanneer: 15 mei 2021 van 09:30 tot 16:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: €85
Bestel tickets

Mini-retraire: Qi in Verbinding

Op 15 mei 2021 vindt Qi in Verbinding plaats. Een dag waarin je echt verbinding maakt met je zelf, met je lichaam, je Zijn en de energiestroom die in je aanwezig is. Vanuit daar gaan we in verbinding met de ander.

Een dag om op een ontspannen manier in beweging te brengen wat bewogen mag worden. En je af te vragen: Wat beweegt jou? Met onder andere Qi Gong, lichaamswerk, verschillende meditatievormen en dans. Tijdens deze dag mogen ze gebruik maken van de mooie meditatiezaal met bamboetuin van Het Zonnelicht.

Praktische informatie

De bijdrage voor deze mini-retraite is:

  • Early bird: aanmelden voor 15 april. (€85)
  • Normal bird: aanmelden vanaf 15 april. (€95)

Je kunt gebruik maken van de meedoen regeling van de gemeente Tilburg als je daarvoor in aanmerking komt. Aanmelden kan via chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl.

Programma

  • Poort open: 09.30 uur;
  • Inloop tot 10.00 uur;
  • Einde is rond 16.00 uur.

Tussendoor is er een lunch.

Mana Gezondheidspraktijk

Mana Gezondheidspraktijk staat onder leiding van Chantal van Heumen. In haar praktijk kun je terecht voor therapie op basis van de Traditionele Chinese geneeskunde, Tui Na massage, meditatie en Qi Gong. Zij heeft meerdere retraites georganiseerd altijd gericht op stilte, beweging, lichaamswerk en transformatie. Vaak ook geïnspireerd door de energie van de seizoenen. Chantal zorgt voor een veilige, warme sfeer waarin jij kunt Zijn, kunt ontspannen en transformeren.

Locatie