Laden Evenementen

Mnozil Brass: Phoenix in de Schouwburg

Informatie
Datum:
25 november 2022
Tijd:
20:30 tot 22:30
Prijs: vanaf 33,50
Locatie:Schouwburg Tilburg
Mnozil Brass

Op vrijdag 25 november om 20:30 treed Mnozil Brass op in de Schouwburg Concertzaal Tilburg. Lees snel verder.

“Al vanaf mijn studententijd aan het conservatorium ben ik fan van deze Oostenrijkse mafkezen. Elk concert van hen is een groot feest waarvan je buikpijn van het lachen krijgt. En ze spelen ook nog eens fenomenaal goed”, aldus programmeur Marjolein Fischer.

Over Mnozil Brass

Mnozil Brass brengt brass van wereldformaat in creatieve shows waarin virtuositeit samenkomt met entertainment, comedy en cabaret. In de 27 jaar van hun bestaan ​​heeft Mnozil Brass in alle ernst de meest vrolijke en absurde voorstellingen op het podium gebracht. In Phoenix belichten de zeven blazers de serieuze dingen van het leven. Alle kleine demonen, die hen in de weg staan ​​om het ware en nobele na te streven, worden onderworpen aan een ‘brassy’ reflectie. Waarom willen we liever niet heilig zijn? En waarom is het ’s nachts leuker dan overdag? Mnozil Brass onderzoekt deze vragen met de nodige diepte en wijsheid, die komt met de jaren.

Meer info

Een kaartje voor de eerste en tweede rang kosten €39,50. Voor een kaartje op de derde rang betaal je €33,50. Haal je kaartjes hier!