Laden Evenementen

Modeshow Terre des Hommes keert terug

Informatie
Datum:
15 mei 2022
Tijd:
15:00 tot 16:00
Prijs: Gratis
Locatie:Terre des Hommes Tilburg

We hebben er veel te lang op moeten wachten, maar zondag 15 mei 2022 is het weer zover: dan keert de jaarlijkse modeshow van Terre des Hommes Tilburg weer terug.

De jaarlijkse modeshow is voor de kringloopwinkel een van de hoogtepunten voor zowel de vrijwilligers als de klanten. De winkel wordt dan namelijk voor de show helemaal ingericht voor de wervelendet show waarbij de gaafste kleren van de winkel worden getoond. Dat doen modellen die zowel vrijwilligers van de winkel zijn als een deel van haar vaste klanten.

Terre des Hommes Tilburg verkoopt gebruikte goederen van zeer goede kwaliteit en verwacht op de show dan ook hoogstaande kleren. De opbrengst van alle verkopen gaat naar diverse projecten die kinderuitbuiting bestrijden. Wereldwijd zet Terre des Hommes zich in tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel en kinderarbeid.

De modeshow is op zondag 15 mei van 15:00 tot 16:00 uur, de winkel zelf is open van 14:00 tot 17:00 uur en het spreekt voor zich, maar alle kleren die de modellen dragen zijn na afloop te koop. Het is uiteraard ook mogelijk om rond te snuffelen tussen de andere spullen zoals tweedehands boeken, speelgoed, huiswaren en nog meer. De dag wordt van een drankje en een hapje voorzien, vooraf aanmelden is niet nodig.