Laden Evenementen

Modeshow (van de gloednieuwe collectie) in de Latenzo Girl Cave in Udenhout

Informatie
Datum:
09 oktober 2021
Tijd:
13:00 tot 16:00
Prijs: Gratis

Ha fashion liefhebber! Ben jij toe aan een dosis inspiratie om je herfst- en wintergarderobe mee aan te vullen? Dan moet jij hierbij zijn: zaterdag 9 oktober organiseert Latenzo namelijk een heerlijke modeshow in de Girl Cave. Een tijdje terug is deze Girl Cave geopend: een afdeling in de basement van Latenzo vol met merken als NA-KD, Loavies, My-Jewellery en meer. Nu organiseren zij een modeshow om de nieuwe herfst- en wintercollectie te presenteren. 

Bubbels, goodiebag en meer

Waarom je deze modeshow echt niet mag missen? Bubbels (alcoholvrij voor dames en heren onder de 18) bij binnenkomst, een dosis aan inspiratie en de eerste 20 (kopende) klanten ontvangen een goed gevulde goodiebag van My Jewellery. Ook zal er een cocktailproeverij plaatsvinden aan de bar in de Girl Cave.

Winkelen bij Latenzo

Terwijl jij de modeshow bekijkt, kunen je ouders rustig rondkijken op de begane grond van Latenzo. Hier vind je namelijk een hele grote collectie (met maar liefst 200 merken) voor zowel dames als heren. Merken waar je aan kunt denken zijn Alix the Label, Superdry, Ibana, PME Legend, Hugo Boss, Denham, ICHI en meer.

Praktische informatie

De modeshow vindt plaats op zaterdag 9 oktober en heeft twee rondes: om 13.00 uur en om 15.00 uur.

Wil jij de laatste updates van Latenzo volgen? Volg dan het Instagram-account van de winkelafdeling op de begane grond, of de Latenzo Girl Cave.