Moederdagconcert Les Copains du Nord & gratis auto’s wassen bij Giardino d’Italia

Informatie
Datum:
12 mei 2024
Tijd:
12:00 tot 16:00
Prijs: Gratis
Locatie:Reeshofplein

Op Moederdag kun je naar het Reeshofplein toe voor een concert van Les Compains du Nord. Het concert begint om 14:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Daarnaast kunnen kinderen tussen 12:00 uur en 15:00 uur gratis de auto wassen van mama. Benieuwd naar deze fantastische dag bij Giardino d’Italia? Lees snel verder!

Over het concert

Geef mama een fabuleux Frans koffieconcert cadeau. Op moederdag 12 mei ontvangen we “Les Copains du Nord” met een Frans chanson programma rondom L’amour… hoe kan het ook anders! Marc van Volxem zingt, Antoon Bracke begeleidt hem aan de piano en Hugo Antonissen vertelt (in het Nederlands) over de chansonniers en tekstdichters, de tijdsgeest en de achtergrond van de gecureerde klanken. Voor meer informatie over het concert kun je hier terecht!

Gratis auto’s wassen

Kinderen mogen vandaag gratis de auto van mama wassen. Waar nodig onder begeleiding van mama zelf, maar in principe is het het cadeautje van de kinderen. Op het Reeshofplein ligt de zeep en het water al klaar voor je. Na een grondige wasbeurt kunnen ze de auto buiten de wasbox afdrogen (zelf even doeken meenemen) en misschien krijgen ze ook nog wel een kleine verrassing. Wil je meer weten? Neem dan snel een kijkje op het facebookevent van Giardino d’Italia.