Agenda

Jihad van liefde

Mohammed Azaay: Jihad van liefde in Theaters Tilburg

Wanneer: 6 maart 2020 van 20:30 tot 21:40 Waar: Theaters Tilburg Entree: €22,-
Bestel tickets

Mohammed Azaay: Jihad van liefde in Theaters Tilburg

Jihad van liefde is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Van Reybrouck, over het aangrijpende verhaal  van Mohamed El Bachiri. Deze metrochauffeur verloor zijn grote liefde bij de terreuraanslag in de Brusselse metro op 22 maart 2016, maar werd als Marokkaan en moslim in de ogen van sommigen als potentiële dader gezien. Een man die haat bestrijdt met liefde en menselijk blijft, terwijl hem iets onmenselijks is aangedaan.

Jihad van liefde is een rauwe, muzikale en inspirerende voorstelling over een gewone man die – getroffen door het noodlot – zichzelf tot een haast bovenmenselijke gedachte dwingt. Een man die haat bestrijdt met liefde en menselijk blijft, terwijl hem iets onmenselijks is aangedaan. Na de voorstelling is er een nagesprek met medewerkers van Amnesty International. Zij willen het gesprek aangaan met het publiek over gedachten en gevoelens naar aanleiding van de voorstelling.

Kaartverkoop

Kaarten voor Jihad van liefde zijn nog te bestellen via de website van Theaters Tilburg. De tickets kosten €22,50 per stuk.

Extra informatie

  • Vrijdag 6 maart 2020
  • Studio, Theaters Tilburg
  • 20.30 – 21.40 uur

Locatie

Reageer op dit bericht