Mokhallad Rasem en Kuno Bakker met voorstelling ‘Homemade’ bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
23 februari 2022
Prijs: €17,-
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Op woensdag 23 februari komen Mokhallad Rasem en Kuno Bakker naar De Nieuwe Vorst met de voorstelling: ‘Homemade’. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Interesse? Lees snel verder!

De voorstelling

Twee mannen. Ze willen een huis bouwen. Ze verzamelen bouwmateriaal om een constructie te maken waarin ze zich thuis voelen. Waar ze beschermd zullen zijn tegen de buitenwereld. Een aantrekkelijk huis ook, waar ze graag naar binnen gaan. Ze doen dat samen. Maar aan welke voorwaarden moet het huis voldoen? Hoe maken ze iets waar ze allebei gelukkig van worden? Iets dat beantwoordt aan hun noden op het vlak van schoonheid, veiligheid, geborgenheid. En duurzaamheid, natuurlijk.

Homemade heeft als kernvraag: waar voel je je thuis? Aan de hand van die vraag komen actuele thema’s aan bod als veiligheid, angst, gastvrijheid, welvaart en klimaat.

Extra informatie

Lijkt het jou gaaf om deze voorstellig te bezoeken? Dat kan! Bestel gemakkelijk je kaarten via de website. Kosten hiervan zijn €17,- en studenten personen van 25 jaar en jonger betalen slechts  €10,-. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen.