Agenda

Motus Mori

Motus Mori van Katja Heitman in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 17 oktober 2020 van 12:00 tot 17:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €10,-
Bestel tickets

Motus Mori van Katja Heitman in De Nieuwe Vorst

Zaterdag 17 oktober t/m donderdag 8 november kun je in De Nieuwe Vorst naar Motus Mori Tilburg van Katja Heitman. Een choreografie voor buikvet, een dans van navel en ribbenkast, de anatomie van een zucht… Beweging gaat en ver-gaat. Maar hoe bewaar je beweging?

Motus Mori

In Motus Mori Tilburg zijn dansers het archief. Vier weken lang verzamelen deze dansers persoonlijke bewegingen uit Tilburg en houden die vijf uur per dag in gang. Deze tentoonstelling van choreografische portretten toont een indrukwekkend en aangrijpend beeld van de menselijkheid. Een unieke ervaring die je drie weken lang, van donderdag t/m zondag kunt meemaken in De Nieuwe Vorst.

Om het publiek zoveel mogelijk over de dag te verdelen, werken we met tijdslots van een uur. Bij de aanschaf van je ticket kies je zelf de gewenste aanvangstijd.

Motus Mori Tilburg is op zoek naar de Tilburgse beweging. Wil je jouw beweging doneren aan het archief? Geef je dan op voor een ‘bewegings-interview’ met één van de dansers.

Meer info en tickets kun je vinden op de website van De Nieuwe Vorst.

Belangrijke informatie

De voorstelling is van 17 oktober t/m 8 november, elke donderdag t/m zondag te zien. De voorstelling duurt ongeveer een uur, de eerste van de dag begint om 12:00 uur en de laatste is om 16:00 uur. Je kunt dus de gehele dag naar de voorstelling gaan.

In het kort

  • Wanneer: 17 oktober t/m 8 november, elke donderdag t/m zondag.
  • Aanvang: 12:00 uur.
  • Locatie: De Nieuwe Vorst.
  • Tickets: normaal: €10,- | vroege vogels: €5,- | < 25 jaar en studenten: €5,- | FHK 50%: €5,-

Locatie