Laden Evenementen

Discover the Wisdom of Tibet met Lama Yonten & Sinsi Ong bij Munsel Meditation

Informatie
Datum:
09 april 2022
Tijd:
13:45 tot 17:15
Prijs: €50
Locatie:Het Zonnelicht
Op zaterdag 9 april heeft Munsel Meditation het grote genoegen om Lama Yonten te verwelkomen voor zijn eerste bezoek in Het Zonnelicht. Lees snel verder.

Over Lama Yonten

Lama Yonten is geboren in Nyarong in de regio Kham in Tibet in 1967. Hij werd monnik toen hij zes jaar oud was; en kreeg zijn opleiding in zijn plaatselijke klooster Kelsang. Op 16-jarige leeftijd ging hij naar de Larung Gar Boeddhistische Academie, opgericht door Khenpo Jikme Phuntsok, waar hij zijn studies filosofie voltooide. Met zijn vrolijkheid zal Lama yonten enkele verhalen uit Tibet delen en ons leren hoe te mediteren en compassie te ontwikkelen. Hij geeft les in het Tibetaans en er zal een vertaalster aanwezig zijn om naar het Engels te vertalen.

Meer informatie

Er zal ook een geleide meditatie en een vraag en antwoord sessie zijn met Sinsi. Inschrijven kan online via de website, plaatsen zijn beperkt. Een kaartje kost je €50,- inclusief koffie en thee. Studenten krijgen korting en betalen €25,- voor een kaartje. Het programma begint om 13.45 uur en eindigt om 17.15 uur met een theepauze tussendoor. Inschrijven kan via deze website. Voor meer informatie over het evenement kun je terecht op de website van Munsel Meditation.