Laden Evenementen

Murat Isik in de Boekenweek ‘Ik ben alles’ bij Bibliotheek Berkel-Enschot

Informatie
Datum:
15 maart 2023
Tijd:
20:00 tot 21:30
Prijs: €10
Locatie:Bibliotheek Berkel-Enschot

Op woensdag 15 maart komt Murat Isik naar Bibliotheek Berkel-Enschot. Murat Isik in de Boekenweek ‘Ik ben alles’ duurt van 20:00 uur tot 21:30 uur en een ticket kost €10.

Over de Literaire avond

Met het Boekenweekthema ‘Ik ben alles’ vieren we in 2023 de pluriformiteit van onze identiteit, een bijzonder actueel thema. Want hoewel de zoektocht naar wie je bent van alle tijden is, voelt die in de huidige tijdgeest dwingender, complexer en spannender dan ooit. Met de veelheid aan roller die we vervullen – die van ouder en kind, van partner en collega, van leerling en mentor – en de veelheid gezichten die we on- en offline tonen, is iedereen de optelsom van al die componenten. Juist een boek stelt ons in staat om onszelf en anderen beter te leren kennen. We herkennen én erkennen dat wat we al wisten en verkennen de rekbaarheid van onze identiteit.

Murat Isik debuteerde in 2012 met de roman ‘Verloren grond’. Hij ontving er de Bronzen Uil Publieksprijs mee en werd genomineerd voor de Academica Literatuurprijs. Verloren grond werd vertaald in het Duits, Zweeds en Turks.In 2017 verscheen zijn nieuwe roman Wees onzichtbaar. Hij won hiermee de prestigieuze Libris Literatuur Prijs 2018.

Praktische informatie

  • Woensdag 15 maart;
  • Bibliotheek Berkel-Enschot, Trappistinnentuin 77;
  • Ticket kost €10;
  • Duurt van 20:00 uur tot 21:30 uur.

Meer informatie of een ticket kopen? Check dan zeker even de website van de Bibliotheek!