Musical “Amélie” bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
30 oktober 2021
Prijs: Vanaf €26,50

Amélie de Musical is nu te zien bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Houdt jij van musicals? Dan vind je deze misschien ook leuk! Lees verder.

De Musical

De romantische en fantasievolle film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. Beleef het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen in het mooie Montmartre in Parijs. Na Broadway (New York) en West End (Londen) is de musical nu op de Nederlandse podia te zien.

Het verhaal

Amélie Poulain houdt zich al haar hele leven verborgen voor de buitenwereld. Tot ze door een bijzondere gebeurtenis ontdekt wat ze wil met haar leven: anderen helpen om liefde en geluk te vinden, op haar eigen unieke en betoverende manier. Dan wordt ze zelf verliefd en kan Amélie zich voor het eerst in haar leven niet meer verbergen. Een ontroerend hedendaags sprookje tegen een decor van de romantische stad Parijs!

Lekker hapje eten?

De Burgerij, dé brasserie van Tilburg, verrast je op culinaire wijze. Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een bourgondisch menu, met op het bord een knipoog naar de voorstelling! Ga naar deze link voor meer informatie.

Interesse?

Lijkt jou dit wat? Bestel je kaartje via de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.