Laden Evenementen

Muzenconcert in het Reeshofpark met Nataz & De Bijtels

Informatie
Datum:
31 augustus 2022
Tijd:
17:30 tot 23:00
Prijs: Gratis
Locatie:Reeshofpark
muzenconcerten

Goed nieuws! Op vier woensdagen in augustus keren de Muzenconcerten terug. Dat betekent dat je kunt genieten van gratis optredens in het Reeshofpark. Lees snel verder voor meer informatie. 

Programma woensdag 31 augustus

Op woensdag 31 augustus geniet je van optredens van Nataz & De Bijtels. Het evenemententerrein gaat om 17:30 uur open en de optredens starten om 18:00 uur. Om 22:00 uur stoppen de optredens en hebben bezoekers tot 23:00 uur de tijd om het park te verlaten.

Eten en drinken

Bij de Muzenconcerten kun je met de pin bonnetjes betalen. Bonnen kosten €2,25 per stuk en zijn daarmee een stuk betaalbaarder dan een hoop andere evenementen. Dit doen ze om het evenement voor iedereen toegankelijk te houden. Op het evenemententerrein staan barren waar je een (speciaal)biertje, wijntje of frisje kunt scoren. Ook staan er diverse foodtrucks. Zo kun je zowel een volledige maaltijd als een snack voor bij de borrel eten.

Kidsclub

Voor de kinderen is er tussen 17:30 – 21:00 uur een kidsclub. Twee professionals zijn aanwezig die diverse activiteiten organiseren voor de kids.

Praktische informatie

De Muzenconcerten staan in het Reeshofpark op het programma en zijn gratis te bezoeken. Je kunt het evenemententerrein zowel te voet, per fiets, met de bus (halte Heyhoef of Reeshof Station), trein (station Reeshof is vijf minuten lopen) als per auto bereiken. Het terrein gaat om 17:30 uur open en sluit om 23:00 uur.

Bij de Muzenconcerten kun je enkel met pin betalen.

Voor meer informatie over de Muzenconcerten kun je het beste deze Facebook-pagina in de gaten houden. Voor foto’s van eerdere edities kun je deze fotoalbums bekijken.