Laden Evenementen

Muziek en filmavond Nick Cave in Cinecitta

Informatie
Datum:
11 mei 2022
Tijd:
21:00 tot 23:00
Website:
Prijs: €12,50
Locatie:Cinecitta

Op woensdag 11 mei en zondag 15 mei vindt er in de Cinecitta een live muziekoptreden en een bijzondere filmvertoning plaats. In deze documentaire genaamd ‘This much I know to be true’ wordt de samenwerking tussen de muzikanten Nick Cave en Warren Ellis in beeld gebracht. Naast de documentaire zal er ook een klein concertje plaats vinden. Wil jij hierbij zijn? Lees dan snel verder. 

De documentaire

Opgenomen in de lente van 2021 in London en Brighton, aan de vooravond van hun tour in het Verenigd Koninkrijk, geven de beelden kleur aan hun laatste twee studioalbums Ghosteen (Nick Cave & the Bad Seeds) en Carnage (Nick Cave & Warren Ellis). THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE geeft een belangrijk moment weer in de reis die Nick Cave en Warren Ellis afleggen. Een nieuwe optimistische fase, vastgelegd geheel in de geest van het duo.

Live concert

Speciaal voor Cinecitta zal er voorafgaand aan de 2 filmvertoningen een live miniconcert plaatsvinden door 2 leden van Nick Cave Tribute. Zanger Tino Boley en pianist Derrick van Schie zullen een aantal nummers van Nick Cave spelen. De Nick Cave Tribute weet eenzelfde dynamiek te brengen als Nick Cave zelf. Nick Cave Tribute is approved by Nick Cave himself. Drie videoclips van de band waren te zien op Nick Cave’s eigen YouTubekanaal BadSeedTeeVee.

Overige informatie

Het muzikale filmavondje zal plaatsvinden op 11 en 15 mei. De tijden zijn hieronder weergegeven. Tickets voor een van deze dagen zijn te bestellen op de website van Cinecitta.

Woensdag 11 mei 2022
21:00 uur – 21:15 uur Muziekoptreden Nick Cave Tribute
21:20 uur – 23:05 uur Filmvertoning THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE

Zondag 15 mei 2022
19:00 uur – 19:15 uur Muziekoptreden Nick Cave Tribute
19:20 uur – 21:05 uur Filmvertoning THIS MUCH I KNOW TO BE TRUE