logo
Laden Evenementen

Muzikaal sprookje ‘De droom die niet paste’

Informatie
Datum:
05 juni 2022
Tijd:
14:30 tot 15:45
Website:
Prijs: €12.50
Locatie:Werkplaats voor Amateurkunst
Souvenir Jeugdkoor

Souvenir Jeugdkoor zorgt 5 en 6 juni voor een muzikaal sprookje in de Wathal in Tilburg. Met het optreden genaamd ‘De droom die niet paste’ maakt het publiek kennis met verschillende muziekstijlen. Kom je ook genieten van de live muziek van het jeugdkoor? Lees snel verder. 

Muzikaal optreden in de Wathal

Gemene stiefzussen, bazige lakeien, onzekere prinsen, woeste piraten en betweterige kinderen. Met De droom die niet paste, speelt Souvenir Jeugdkoor een op maat gemaakte voorstelling in verschillende muziekstijlen. Van Mozart tot Bernstein en van musical tot operette. Een eigentijds sprookje gespeeld door kinderen en jongeren van 4 tot en met 21 jaar. De voorstelling op 5 en 6 juni zullen beginnen op 14:30 uur en op 16:30 uur. Aanmelden en het doorgeven van je voorkeurstijd kan bij Souvenir Jeugdkoor. De tickets kosten voor kinderen €8,50 en voor volwassen €12,50.

Over Souvenir Jeugdkoor

Het Souvenir Jeugd Koor is opgericht in 1997. Ons koor, voor jongens en meisjes van 6 tot 25 jaar, bestaat uit twee niveaugroepen, nl. Een opleidingsklas, voor kinderen van ca. 6 t/m 12 jaar, en een Jeugdkoor voor ca. 13 t/m 25-jarigen. Bij ons koor leer je veel verschillende soorten muziek zingen; uit binnen- en buitenland, popmuziek en musical, maar ook klassieke muziek. Wij werken regelmatig mee aan uitvoeringen van een opera en musical of het concert van een andere vereniging. Daarnaast geven wij ook zelfstandig concerten. Eens in de twee à drie jaar wordt een eigen muziektheaterproductie of musical opgevoerd in een theater.