Muzikale City Tour: ontdek muzikaal Tilburg!

Informatie
Datum:
14 juni 2024
Tijd:
13:00 tot 17:00
Prijs: €27,50
Locatie:Kessels Museum, muziekbeleving voor jong en oud

Ontdek Tilburg, de bruisende muziekstad waar alles samenkomt: het Factorium, jazzpodium Paradox, poppodium 013, de Rockacademie, de Dance Academy en nog veel meer. Sinds 2022 schittert er een nieuw juweel: een museum dat het vergeten verhaal vertelt van een ooit bloeiende muziekfabriek. Stap binnen en laat je meevoeren langs de klanken en verhalen die de ziel van Tilburg vormen. 

Muzikale City Tour

Ontdek de onmiskenbare muzikale vibes van Tilburg met de City Tour Tilburg! Laat je leiden door het levendige centrum terwijl een dynamisch, muzikaal duo je meeneemt langs hotspots van de muziekscene. Geniet van boeiende gesprekken en bekijk twee verschillende muziekpodia van dichtbij.

Na een uur eindigt de tour met een bezoek aan het Kessels Museum. Hier word je in de Harmonie opgehaald voor een interessante rondleiding door dit muzikale juweel, waar de geschiedenis van Tilburg tot leven komt.

Mis deze unieke ervaring niet en reserveer nu jouw plek op deze muzikale reis door Tilburg!

Speciale editie voor individuele inschrijvingen

Op 14 juni is er een speciale eerste editie van de Muzikale City Tour, exclusief voor individuele deelnemers. Je bent van harte welkom om mee te gaan op deze bijzondere reis, inclusief een bezoek aan het Kessels Museum.

Om 13:00 uur start de tour bij Chocolate Company, waar je kunt genieten van een welkomstdrankje en lekkers. Om 13:30 uur vertrekt de groep onder begeleiding van entertainers voor een muzikale ontdekkingstocht door Tilburg.

Om 15:00 uur eindigt de tour bij het Kessels Museum, waar je na een korte pauze door hun gids wordt rondgeleid door het fascinerende museum. Tegen 17:00 uur eindigt de Muzikale City Tour.

Kosten

De prijs voor deze ervaring is de introductieprijs van €27,50 p.p. inclusief het welkomstdrankje met lekkers, de rondleiding door muziekstad Tilburg, een gids en toegang tot het Kessels Museum.

Meer informatie

Wil je erbij zijn? Wees er snel bij en reserveer je plekje voor een onvergetelijke dag vol muziek en cultuur! Mail naar saskia@verrassendtilburgenmeer.nl voor reserveringen of meer informatie.